Perfekt Kozijn

Uniek keurmerk als kwaliteitsgarantie

Door de grote ervaring van Perfekt Kozijn in het leveren en plaatsen van kozijnen is er een eindproduct ontstaan met een erg hoog kwaliteitsgehalte. Elk onderdeel dat gebruikt wordt om uw huis op de juiste wijze te renoveren heeft dus een hoge duurzaamheid. Het zal u niet verbazen dat Perfekt Kozijn dan ook een complete garantie geeft.

Vereniging Kunststof Gevelelementen
In 1993 werd het VKG-keurmerk voor de particuliere markt geïntroduceerd. Doel is de consument duidelijkheid, kwaliteit, service en zekerheid te bieden met kozijnen die zijn afgestemd op de Nederlandse gevel. Met eigen leveringsvoorwaarden, een opleveringscontrolelijst en een centraal geregistreerd garantiecertificaat wordt een compleet en gegarandeerd kwaliteitsproduct geleverd.

Politie Keurmerk Velilig Wonen
Een woning met het Politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt zelfs met 95%. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai, licht en lang werk. Een gemiddelde inbraak duurt 30 seconden. Slechts 1% van de inbraken vindt plaats via ruitbreuk. Van de ca 120.000 inbraken per jaar is 90% gelegenheidsinbraak, dat met klein gereedschap wordt uitgevoerd. Een klasse 1 inbraakwerendheid moet de inbreker 3 minuten kunnen weerstaan en dat is in de meeste gevallen voldoende.

Maak een afspraak met Perfekt Kozijn 

Vorige pagina vorige pagina
print pagina
  © 2008 - Perfekt Kozijn W3C Webworks DigiFactory W3C - XHTML 1.0 Transitional CSS Valid