Perfekt Kozijn 41
Perfekt Kozijn 42

Eenvoudig extra leefruimte

Ruimtewinst is het grootste voordeel van een dakkapel. Een dakkapel zorgt voor een beter bruikbare en beloopbare leefruimte met meer licht. Meer kubieke inhoud, en een waardestijging van uw huis. Perfekt Kozijn wil u informeren over de verschillen tussen hout en kunststof dakkapellen.
 
Een mooie en perfecte dakkapel, en door echt vakmanschap een bouwkundig en goed eindresultaat. De dakkapel wordt op maat gemaakt. De dakkapel zal hierdoor prima passen in de hellingsgraad van het dakvlak en zal goed aansluiten op de bestaande dakpanmaat. De constructie van het dak en draagvermogen wordt op juiste manier aangepast. 
 
Uw dakkapel, binnen één dag geplaatst!
Een kunststof dakkapel is naadloos uit één stuk gefabriceerd van glasvezelversterkt polyester, gegarandeerd wind- en waterdicht!  Op en top geïsoleerd. Bestand tegen alle weersinvloeden, en voorzien van een kunststof kozijn. En …uw dakkapel wordt in één dag gemonteerd

Het is mogelijk dat wij de bouwtekening maken welke u nodig heeft bij het aanvragen van een bouwvergunning. Op de dakkapel geeft Perfekt Kozijn 10 jaar garantie. Graag komen wij bij u langs om u verder te informeren. 

 

Neem geheel vrijblijvend contact op met Perfekt Kozijn  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Perfekt Kozijn


Stel uw vraag

Contactpersoon:*
Telefoon: E-mail:*
Opmerking:
  * verplichte velden
 
Vorige pagina vorige pagina
print pagina
  © 2008 - Perfekt Kozijn W3C Webworks DigiFactory W3C - XHTML 1.0 Transitional CSS Valid